onsdag 3. august 2011

Her kommer de utlovede bildene


 
 

 
Prosjekt 2011 -  oppfarten

prosjekter 2011 (4)
 
Kopi av prosjekt 2011 - bort med gresset



Vi har først tatt bort et bedd inntil husveggen….mye røtter og skit. Så har vi utvidet beddet mitt emot, tatt bort en god del planter, og lagt over jorden dit. Etter det måtte vi noen turer til stranden for å inne steiner somkunne passe. DET var et tungt jobb.

På den andre siden av trappen gravde vi opp stien som var av gress - dvs gress ytterst i kantene mot blomsterbeddene som alltid ble for høyt, og ellers kun mose pga at det var å nordsiden av huset, hvor det nesten ikke var sol. I stedenfor gresset, la vi først fiberduk og så bark, som er mykt og godt å gå på. Men vi skal legge litt grøvre bark på toppen. Dermed sparer vi oss for håndklipping av gresskanter stadig vekk.

Det 3. prosjektet var å klippe av de nederste grenene på den store trådsypressen og grave opp en krypcotenaster. Begge deler var halvveis ut i oppfarten. MASSE røtter. Men du verden så luftig det ble etter på.

De to siste bildene viser vår nye utekrok, hvor vi kan gjemme oss om dagen vhis temperaturen blir for høy, og hvor vi kan nyte kveldssolen hvis vi vil det. Litt er de igjen før alt er helt klart, men det er mest pynting og småting og det er bare morsomt. DEILIG å være ferdig med grovjobbet. Smilefjes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.